Agenda


 • za
  15
  feb
  2020

  Snoeien en onderhoud Smitjesland

  14.00 uurBoomgaard Smitjesland

  Smitjesland, ooit een overwoekerde boomgaard, is al reuze opgeknapt en toegankelijk geworden met de nodige inspanning. Het verwijderen van overgroei van vlier, oude en dode bomen heeft voor meer licht en lucht gezorgd. De open plekjes in de gaard maken het pittoresk met behoud van het 'wilde gevoel'. Smitjesland zal niet een 'aangeharkte' plek worden, maar vraagt toch aandacht.

  Op zaterdag 15 februari vanaf 14.00 uur willen we, onder begeleiding van onze snoeiman Andre, Smitjesland een onderhoudsbeurt geven. Jullie helpende handen zijn welkom. Trek goede buitenschoenen aan, handschoenen en neem je snoeischaar mee (als je die hebt).

  Lees meer...
 • za
  15
  feb
  2020

  Ledenvergadering

  16.30 uurNader te bepalen

  Waar willen we met Stichting Co-bomen naar toe? Na meer dan 5 jaar praten we met de leden over het doel van Co-bomen, de vier boomgaarden, de organisatie, de activiteiten en de betrokkenheid van de community.

  Met een hapje en drankje willen we met alle leden en betrokkenen samen het gesprek hebben. Heb je vooraf al vragen of opmerkingen, heb je al ideeën of zoek je inspiratie? Laat van je horen via info@cobomen.nl

  Lees meer...
 • za
  29
  feb
  2020

  Snoeien en vogelkastjes - Hof van Holland

  11.00 - 13.00Hof van Holland, Oosterhoutsedijk88

  Kom je gezellig helpen? Deze zaterdag gaan we de mouwen uit de handen steken in Hof van Holland. Bas heeft nieuwe vogelhuisjes gehaald bij Stadsboom om op te hangen. En er is snoeiwerk te doen. Hulp = welkom. Goede buitenschoenen aan en neem je werkhandschoenen mee.

  Lees meer...
 • do
  01
  okt
  2020

  inschrijving Expeditie Tuinfruit 2020

  09:00online op www.cobomen.nl

  Zoals onderhand bekend willen we naast het behoud van de oude boomgaarden in deze streek ook graag voor nieuwe aanplant zorgen. Daarvoor is dit jaar alweer de zesde editie van Expeditie Tuinfruit. Hier kun je inschrijven op een fruitboompje naar keuze, voor een bijdrage van 2,50, mits je het boompje komt ophalen op 1 november. Dat kun je zelf doen, of besteedt het uit een aan buur, kan ook. De inschrijving op de boompjes start op 1 oktober. De keuze dit jaar is appel, pruim, kers, mispel en kweepeer; oude Betuwse rassen van ' t Olde Ras.

  Lees meer...
 • zo
  01
  nov
  2020

  Uitgifte Expeditie Tuinfruit

  14:00 - 17.00nader te bepalen in Nijmegen boven de Waal

  Heb je je op tijd kunnen inschrijven voor een fruitboompje van Expeditie Tuinfruit 2020? Gefeliciteerd! De afhaaldatum van jouw fruitboompje is op 1 november, tijdens het Oogstfeest van onze stichting. Het wordt weer gezellig, dus neem gerust je partner, buren en kinderen mee. Er is altijd wel wat lekkers en leuks.

  Vanwege corona zullen we zorgvuldig moeten omgaan met het afhaalproces van de boompjes. Heb je een boompje kunnen reserveren? Dan ontvang je een mail met strikte regels voor het afhalen. Maar daarna heb je ook wat!

  Lees meer...
 • zo
  01
  nov
  2020

  Helaas: geen Oogstfeest 2020

  14:00is nog spannend, sowieso spannend met corona, toch erg leuk en gezellig

  Het had alweer de zevende editie van het Oogstfeest moeten worden, waarmee we het buitenleven in Nijmegen Noord vieren. Zet het Oogstfeest voor 2021, de eerste zondag van november, alvast in je agenda, locatie volgt. Leuk voor jong en oud.

  ETEN & DRINKEN, ROKEN & STOKEN, MUZIEK!

  Lees meer...

Nieuwsbrieven


Contact


Heeft u vragen, ideeën of suggesties? Neem contact met ons op!

Facebook

Volg Co-bomen!

E-mail

info@cobomen.nl

Lid worden

Meld je nu aan!

Stichting Co-bomen wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners