Agenda


 • zo
  23
  mei
  2021

  Rondje Noord

  Zondagmiddag 23 mei 2021

  Bezoekroute langs de beste plekjes in Nijmegen Noord

   

  Fijn uitwaaien en een blik werpen in gaard of bijkomen op terras. Pak de fiets of benenwagen en maak uw Rondje Noord. Overal is het gratis toegang. Alle activiteiten vinden buiten plaats, ruimte gegarandeerd!

  • Warmoes, Griftdijk (v. 10u – 17u)Ervaar hoe Lent er vroeger uitzag, toen de Lentse warmoezeniers de stad Nijmegen van groente en fruit voorzagen. Proef van onze verse oogst en geniet van de sfeer in de tuinderij en boomgaard.
  • Fabrikaat, Oosterhoutsedijk 88 (v. 13u - 17u)De werkplaats, winkel en het koffieloket van Fabrikaat zijn spontaan te bezoeken.

  • Beleef de Natuur, Rosa Luxemburgstraat (v. 13.00 - 14.30)Buiten onder de Eikenboom worden zaadbommetjes gemaakt, lets talk about the birds and the beezzzz

  • Stroom Lent / proeverij Lentse cider, Vossenpelssestraat 16 (v. 14u - 17u)Wijngaard en Cidermakerij Het Hamerstuk presenteert een ciderproeverij van Lents fruit

  • Lentse Aarde, Doornikse natuurakkers (hele middag, doorlopend)Kom een praatje maken met een enthousiaste tuinman of tuinvrouw, loop langs onze tuintjes, en drink een bakje koffie. Welkom!

  • Boomgaarden Co-bomen, drie locaties (13u-16u)De 3 boomgaarden die Co-Bomen beheert en onderhoudt zijn vandaag te bezoeken. Wandel een rondje gaard, geniet van de groene pareltjes middenin de oprukkende nieuwbouw.
   - Perenlaantje (Park Waaijenstein, via Griftdijk / Boetzelaerstraat te bereiken)
   - Gaard Hof van Holland (hoogstamgaard achter het fabrikaat, Oosterhoutsedijk 88)
   - Boomgaard Smitjesland (ligt achter het woonhuis aan Smitjesland 7)
  Lees meer...
 • ma
  01
  nov
  2021

  Inschrijving gesloten: Expeditie Tuinfruit 2021

  ----Inschrijving gesloten----

  Voor een luttele vergoeding van €3,00 heb je een fruitboompje van Betuwe Ras in je tuin. Er zijn maximaal 150 fruitboompjes beschikbaar. Jouw exemplaar is af te halen op het Oogstfeest op 7 november a.s. op het terrein van de Historische Tuin Warmoes aan de Griftdijk Noord 11, in Lent.
  Wees erbij! Lukt het niet je boompje op te halen, dan zoeken wij er een goede plek voor.

  In oktober zal de inschrijving voor Expeditie Tuinfruit open gaan. Zodra we 150 inschrijvingen hebben ontvangen, is inschrijven niet meer mogelijk. We sluiten dan het digitale bestelformulier. We maken gebruik van je e-mailadres om te communiceren. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met je gegevens.

   

  Lees meer...
 • zo
  07
  nov
  2021

  Oogstfeest 2021

  Alweer de zevende editie van het Oogstfeest, waarmee we het buitenleven in Nijmegen Noord vieren.

  ETEN & DRINKEN, ROKEN & STOKEN, MUZIEK!

  Lees meer...

Nieuwsbrieven


Contact


Heeft u vragen, ideeën of suggesties? Neem contact met ons op!

Facebook

Volg Co-bomen!

E-mail

info@cobomen.nl

Lid worden

Meld je nu aan!

Stichting Co-bomen wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners