Agenda


 • zo
  02
  sep
  2018

  Festival de Oversteek

  middagKersen Boomgaard achter Station Nijmegen Lent
  Zondagmiddag 2 en 9 september is het feest: Festival De Oversteek, het leukste festival van Nijmegen-Noord en verre omstreken, viert dan zijn tiende verjaardag! Opnieuw kun je genieten van muziek, theater, dans, literatuur, beeldende kunst aan de oevers van de Waal. In totaal zijn er maar liefst ruim 50 acts op zo'n 30 locaties.
  Op 2 september is dansgezelschap Aapjescollective te zien in de kersenboomgaard achter station Nijmegen Lent met de voorstelling co-instinct. Tickets zijn verkrijgbaar via festivaldeoversteek.nl.
 • zo
  09
  sep
  2018

  Festival de Oversteek - dag2

  middagBoomgaard Smitjesland
  Deze zondag brengen Loes Wijnhoven (voorvrouw Clean Pete) en Lea Kliphuis (de Nijmeegse Dolly Parton) bij Boomgaard Smitjesland evergreens uit country en roots opnieuw tot leven. Andere groene en sfeervolle locaties zijn Historische Tuinderij Warmoes, Koken aan de Waal, Pompstation Stroom en Landgoed Doornik.
  Enkele hoogtepunten uit de goed gevulde verjaardagstaart: Alex Roeka, LAVALU, Rocco Ostermann (Donnerwetter), Tjitske Jansen, The Grey Pants en Folk Road Show. Ook is er opnieuw een bijzonder kinderprogramma (met onder andere de beroemde kinderboekenschrijver Ten van Lieshout) en leerzame én lekkere wildplukwandelingen door het dynamische rivierenlandschap.
  Kaarten verkrijgbaar op festivaldeoversteek.nl
 • zo
  11
  nov
  2018

  Oogstfeest 2018

  15.00 - 21.00Historische tuin - De Warmoes

  Dit jaar alweer de alweer de vijfde editie van het Oogstfeest. Het buitenfeest, lekker eten en drinken, muziek en vuur, voor jong en oud te vieren dat de oogst binnen is. 2018 zijn we te gast bij De historische tuin de Warmoes (vernieuwd en echt een aanrader om al eens te bezoeken!)

  Expeditie Tuinfruit, de jonge fruitboompjes voor de bewoners van Nijmegen Noord, mag ook dit jaar weer onderdeel zijn van het oogstfeest. Inschrijvingen zullen volgen vanaf half september... Houdt de site in de gaten.

Nieuwsbrieven


Contact


Heeft u vragen, ideeën of suggesties? Neem contact met ons op!

Facebook

Volg Co-bomen!

E-mail

info@cobomen.nl

Lid worden

Meld je nu aan!

Stichting Co-bomen wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners