Agenda


 • Rondje Noord

  Open huis bij 12 initiatieven in Nijmegen Noord
  Maak een tocht door Nijmegen Noord en Lent. Pak bijvoorbeeld de fiets en laat je onderweg verrassen. Slenter door moestuin of kas. Kijk mee met de imker. Volg een speurtocht door de boomgaard of windpark.  Of kom zelf voedsel bereiden met lokale producten. Met Rondje Noord beleven jong en oud de lokale sferen in het buitenstadse gebied van Nijmegen, vaak onder het genot van een fris…   Lees meer

   

 • wo
  02
  mei
  2018

  Maaien en zeisen - Smitjes

  10.00 tot 12.00 uurSmitjesland

  Kom even helpen, in de uitbundig met gras begroeide boomgaard Smitjesland. Neem de zeis of de motormaaier ter hand. Ook delen nog begaanbaar maken. Tegelijk genieten van de prachtige gaard.

 • vr
  18
  mei
  2018

  Maaien, zeisen, poetsen

  10.00 uurHof van Holland, Oosterhoutsedijk 88

  We maken de boomgaarden weer lekker op orde. De paden maaien zodat we ons makkelijk door de gaarden kunnen voort bewegen. Wie een zeis wil uitproberen, van harte welkom. En de piknikbankjes opfrissen. Boomgaard smitjesland is twee weken geleden gedaan. Nu nog die aan de Oosterhoutse kant, te beginnen bij de Hof van Holland.

  Help je mee?

 • zo
  20
  mei
  2018

  Rondje Noord #3

  14.00 - 17.00Rondje Noord op 12 locaties

  Tour langs 12 bijzondere plekken (en doe onze boomgaarden ook even aan)
  zondagmiddag 20 mei 

  Op zondagmiddag 20 mei gooien de 13 deelnemers binnen Geef Noord de ruimte! de tuindeuren wagenwijd open en is iedereen van harte welkom om te komen kijken. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en ouder. Denk aan proeverijen, rondleidingen, kruidendrankjes brouwen, zaadbommen bouwen, bijenhotels maken. Rondje Noord begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk. Deelnemers zijn Villa Sterappel, Windpark, Warmoes, Stadsnomaden, Kasje van Doornik, Lentse Aarde, Fabrikaat, Pompoen, Koken aan de Waal, Imkerij Bloem en Iewan.

  Ook de boomgaarden van Co-bomen
  Wil je weten wat onze plannen zijn aankomende jaren? Haak dan aan bij de fietstocht van Co-bomen langs de gaarden op zondag 20 mei. Dit in het kader van ‘Rondje Noord’, het jaarlijkse event waar een tiental groene clubs open huis houden.

  We verzamelen om 14.00 uur voor het Van Der Valk Hotel. Na een uurtje fietsen eindigen om 15.00 uur bij boomgaard Smitjesland en gaan daar de wild bieren proeven van craft beer brouwer Nevel. Daar – om 15.00 bij Smitjesland – aanhaken mag natuurlijk ook!

  Bekijk http://cobomen.nl/rondjenoord/

   

   

   

Nieuwsbrieven


Contact


Heeft u vragen, ideeën of suggesties? Neem contact met ons op!

Facebook

Volg Co-bomen!

E-mail

info@cobomen.nl

Lid worden

Meld je nu aan!

Stichting Co-bomen wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners