zondagmiddag 1 november 2020, 13.00 – 19.00 uur zoiets

ETEN & DRINKEN, ROKEN & STOKEN, MUZIEK!
Genieten van het buitenleven op het jaarlijkse Oogstfeest van Co-bomen, dat is de bedoeling. Corona gooit veel roet in het eten, maar daar kunnen we wel tegen toch!?

We passen ons aan, en de plannen volgen zodra we daartoe in staat zijn.

Programma en locatie

Volgt dus…

 

De Betuwse Boomgaarden

Op vergeten plekken in Nijmegen Noord en Lent liggen prachtige boomgaarden. Ze werden niet gebruikt en raakten vervallen. Stichting Co-bomen onderhoud sinds 2014 de gaarden en plukt samen met de leden de vruchten. Elk jaar na de oogst, als afsluiting van het seizoen, volgt het oogstfeest. Op zondag 1 november 2020 alweer de 7e editie, als het goed is.

Expeditie Tuinfruit 2020

Het Oogstfeest is dit jaar voor de zevende keer het decor voor de uitgifte, van, nu, 150 fruitboompjes aan bewoners van de Waalsprong. We vragen dit jaar een vergoeding van 2,50 per boompje. In de voorliggende maand hebben even zoveel bewoners hun voorkeur voor een originele Betuwse fruitboom op de website gemaakt. De interesse om het eigen erf te beplanten met een fruitboom is tot zover altijd erg groot geweest. We hopen dit jaar, gezien over alle jaren van Expeditie Tuinfruit, boven het totaal van boven 1000 boompjes uit te komen.

Ook dit jaar komen de fruitboompjes van Stichting ’t Olde Ras. Aron himself geeft advies bij het uitgiftepunt.

Klik hier: Expeditie Tuinfruit 2020 – bestel boompje

Flyer 2019 downloaden: Oogstfeest-2019-low.pdf