Onze boomgaarden


Op vergeten plekken in de Waalsprong liggen prachtige boomgaarden. Ze worden niet gebruikt en raken vervallen. En toch geven ze heerlijke vruchten. Tot zover hebben we appels, peren, pruimen, vlier en noten ontdekt. Wij willen deze boomgaarden weer in functie brengen, open stellen voor iedereen om van te genieten en de vruchten van te plukken. Dat doen we met hulp van onze leden.

Activiteiten


 • ma
  01
  nov
  2021

  Inschrijving open: Expeditie Tuinfruit 2021

  Voor een luttele vergoeding van €3,00 heb je een fruitboompje van Betuwe Ras in je tuin. Er zijn maximaal 150 fruitboompjes beschikbaar. Jouw exemplaar is af te halen op het Oogstfeest op 7 november a.s. op het terrein van de Historische Tuin Warmoes aan de Griftdijk Noord 11, in Lent.
  Wees erbij! Lukt het niet je boompje op te halen, dan zoeken wij er een goede plek voor.

  In oktober zal de inschrijving voor Expeditie Tuinfruit open gaan. Zodra we 150 inschrijvingen hebben ontvangen, is inschrijven niet meer mogelijk. We sluiten dan het digitale bestelformulier. We maken gebruik van je e-mailadres om te communiceren. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met je gegevens.

  http://cobomen.nl/nieuw/expeditietuinfruit/

  Lees meer...
 • zo
  07
  nov
  2021

  Oogstfeest 2021

  Alweer de zevende editie van het Oogstfeest, waarmee we het buitenleven in Nijmegen Noord vieren.

  ETEN & DRINKEN, ROKEN & STOKEN, MUZIEK!

  Lees meer...

Lid worden van Co-bomen?


Wij willen oude boomgaarden boven de Waal in Nijmegen weer in bedrijf brengen. Dat lukt beter met (meer dan 160 gezins-)leden. Hulp is nodig! Word lid voor €25,- per jaar, kom snoeien en pluk zelf de vruchten.

Meld je nu aan

Contact


Heeft u vragen, ideeën of suggesties? Neem contact met ons op!

Facebook

Volg Co-bomen!

E-mail

info@cobomen.nl

Lid worden

Meld je nu aan!

Stichting Co-bomen wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners