Agenda


 • vr
  30
  sep
  2022

  Start inschrijving boompje

  Expeditie Tuinfruit (mede mogelijk gemaakt door gemeente Nijmegen) heeft het goed voor met de nieuwe bewoners boven de Waal. Vergroenen en de vruchten daarvan plukken met een fruitboompje voor iedere nieuwbouwtuin. Met Expeditie Tuinfruit leveren we voor een kleine bijdrage fruitboompjes van Betuwse rassen ('t Olde Ras). Er zijn max 200 boompjes beschikbaar voor 4,50 per stuk. De start van de inschrijving verwachten we 1 oktober en is online via deze website van Co-bomen. Voorwaarde is dat het boompje opgehaald moet worden op de dag van het Oogstfeest op 6 november, locatie Warmoes. Vergeet je dit? Geen zorgen, wij vinden een geschikte en dankbare plek om het fruitboompje te planten.

  Lees meer...
 • zo
  06
  nov
  2022

  Oogstfeest 2022 - XL

  Alweer de achtste editie van het Oogstfeest, waarmee we het buitenleven in Nijmegen Noord vieren. Welkom voor jong en oud, dik en dun. We mogen deze zondagmiddag weer de boomgaard van De Warmoes gebruiken om iedereen te ontvangen voor:

  ETEN & DRINKEN, ROKEN & STOKEN, MUZIEK!

  Nieuw: Tafel van de smaak  

  Nieuw dit jaar is het XL deel dat aan het Oogstfeest is toegevoegd: Tafel van de Smaak. Onder de grote luifeltent praten we over voedsel & mens. Thema’s als de oogst en oorsprong van eten, de rijke bodem, smaken van voedsel en genieten van het land. Het gesprek wordt geleid door smaakgoeroe Joël Broekaert, bekend van podcast en TV. De gespreksgasten schuiven aan aan zijn tafel, zoals Huige (bekend als kok van de Grut), Luca Consoli (RU docent/filosoof/slow food) en Michiel Korthals (akkerbouwer/gastronoom/filosoof). Laat je inspireren in dit zinnenprikkelende gesprek, om daarna je eigen smaak opnieuw te beleven.

   

  Lees meer...

Nieuwsbrieven


Contact


Heeft u vragen, ideeën of suggesties? Neem contact met ons op!

Facebook

Volg Co-bomen!

E-mail

info@cobomen.nl

Lid worden

Meld je nu aan!

Stichting Co-bomen wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners